Finn frem

Ingen kjøpesentre kan vise til et bedre kollektivtilbud enn Bergen Storsenter. Uansett hvor du kommer fra finner du fort fram til oss.

Reise med buss

Ingen kjøpesentre kan vise til et bedre kollektivtilbud enn Bergen Storsenter. Bergen Busstasjon er vår gode nabo, og hver eneste dag kommer og går bussene i en jevn strøm. På Bergen Busstasjon er det også oppbevaringsbokser. Ta kontakt på tlf. 177 for mer informasjon.

Reise med bybane

Nærmeste stopp for Bybanen er Nonneseter terminal ved Jernbanestasjonen. Da er det bare 2 minutter å gå inn til oss på Bergen Storsenter.

Se skyss.no for ruter.

Reise med bil

Bergen Storsenter er også lett tilgjengelig for deg som kommer kjørende. I Bygarasjen, som er vår nærmeste nabo finner du 2205 døgnåpne parkeringsplasser. Les mer om parkering.

Reise med taxi

Drosjeholdeplassen er utenfor Vinmonopolet eller på Busstasjonen sør.

Reise med tog

Kommer du med toget til Bergen kan du gå tørrskodd til Bergen Storsenter. Du går via gangbroen og direkte inn inngangen i senterets 2. etasje ved G-Sport. Du kan også ta trapp eller heis til alle etasjene i Bygarasjen fra gangbroen. På togstasjonen finner du også oppbevaringsbokser. Finn rutetider på vy.no.

Til fots

Bergen Storsenter ligger midt i Bergen sentrum, og det er gangavstand til senteret for alle som bor og/eller jobber i nærheten av sentrum.