Skechers

Salgsmedarbeider hos SKECHERS i Bergen Storsenter

Vil du være med på en fantastisk reise med SKECHERS? Brenner du for salg, service og fornøyde kunder? Da er du kanskje vår nye Salgsmedarbeider

SKECHERS vokser raskt og til vår SKECHERS konsept butikk i Bergen Storsenter søker vi nå en engasjert og erfaren salgsmedarbeider som elsker sport, mote og sko.

Skechers Stores har gjort en utrolig reise de siste fem årene. Forretningsplanen vår har vist seg å være helt riktig. Vi har først og fremst fokusert på to ting - våre produkter og våre ansatte. Som en del av organisasjonen i Skechers Stores kan du i stor grad få ansvar og oppgaver som du brenner for og ikke minst være en del av et fantastisk team. Hos Skechers vet vi at våre ansatte utgjør en stor forskjell!

Som ansatt i Skechers får du medansvar for butikkens resultater, det vil si alt fra lager, visuell standard og salgstall. Det er derfor viktig at du er god til å holde fokus, at du kan holde oversikt på flere ting samtidig og at du har tidligere erfaring fra butikkarbeid. Vi ser etter deg som er full av energi og motivasjon - som ser på deg selv som en sterk profil og med stor vilje til å lykkes! Du er en viktig del av teamet i butikken og din rolle på gulvet er helt avgjørende.

HOVEDOPPGAVER:

Arbeidsområder:

Lagerstyring

Salg

Medansvarlig for å opprettholde de visuelle standardene

Delta aktivt i butikkens operative drift

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Kvalifikasjoner:

Erfaring fra skobutikk er en fordel. At du elsker detaljhandel er en selvfølge.

Kommunikasjonssans og forretningssans

Evne til å ta nye initiativ og vise stort ansvar

Stor interesse for sko

Lagspiller og god kommunikator

Fremfor alt setter vi pris på at du har et stort og positivt engasjement!

Du må kunne jobbe dagtid, kveld og helger

ARBEIDSTID:

Ansettelsesform

Det er 1 deltidsstilling på 10 timer pr uke og opptil 30 timer i høysesong.

Interessert?

Hvis du ønsker å bli vår nye kollega håper vi at du sender inn søknad og CV så raskt som mulig via linken. Innkallelse til intervjuer skjer fortløpende.

ANNEN INFO:


Mer informasjon om jobben kan fås fra butikksjef Maren Amundsen på Tlf. +47 91006136.


Vi ser frem til å høre fra deg!


SKECHERS er det tredje største skomerket i verden, med hovedkontor på Manhattan Beach, California. Med over 4700 konseptbutikker globalt, tilbyr SKECHERS et bredt utvalg av livsstils- og ytelsessko, klær og tilbehør for både kvinner, menn og barn. Salget av SKECHERS i Norden håndteres av SKECHERS sitt datterselskap Sports Connection, fra det nordiske hovedkontoret i Esbjerg, Danmark, hvor vi sysselsetter over 400 ansatte. Det er i dag mer enn 175 shop-in-shops, 4 nettbutikker og 60 konseptbutikker i Norden, og dette tallet forventes å øke i årene som kommer. I tillegg selges SKECHERS av et sterkt nettverk på ca. 1600 forhandlere innen sko- og sportsbransjen i hele Norden. Du kan lese mer på www.sportsconnection.dk

Om stillingen

Stillingstittel
Salgsmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
10 timer pr.uke
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Maren Amundsen
Stilling
Butikksjef
Telefon
91006136
E-post
bergen@skechers.no

Søk på stillingen