Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 09:00 - 21:00
Tirsdag 09:00 - 21:00
Onsdag 09:00 - 21:00
Torsdag 09:00 - 21:00
Fredag 09:00 - 21:00
Lørdag 09:00 - 18:00
Søndag Stengt

ÅPNER 1. JULI

Lakkbar

Åpent i dag 09:00 - 18:00

Dame får neglene fikset i en salong

Om Lakkbar

Filosofien til Lakkbar på Bergen Storsenter er å tilby kosmetiske neglebehandlinger av høy kvalitet og til rimelige priser, for både menn og kvinner på farten. Rask og rimelig! 

"Vår misjon er å tilby våre kunder 'affordable luxury'. Det vil si neglebehandlinger av høy kvalitet til en overkommelig pris, uten å gå på akkord med kvaliteten." – Fanny, CEO i Lakkbar. 

Hos oss kan du alltid forvente personlig service og profesjonell veiledning som møter dine forventninger. Vi legger stor vekt på å tilby tjenester av høyeste kvalitet, slik at du som kunde får den beste opplevelsen. Kvalitet og kundetilfredshet er våre kjerneprinsipper, for at du som kunde skal føle deg trygg og få den beste servicen. 

Vi bruker kun markedets beste produkter, og våre behandlinger kommer med en holdbarhetsgaranti. Gjennom strenge krav til resultater, produkter og hygienerutiner, arbeider vi for å heve standarden i neglebransjen på nasjonalt nivå. 

Lakkbar avd. Bergen Storsenter tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert manikyr, gellakk, negleforlengelse og pedikyr. Avdelingen ledes av Nelli Hokkanen, en flink negledesigner med lang erfaring fra faget. Her finner du også et omfattende sortiment av nøye utvalgte produkter med neglelakker i over 300 forskjellige nyanser å velge mellom. Frie for helseskadelige stoffer og trygge for også gravide og ammende. Vi tilbyr også veganvennlige og halalsertifiserte alternativer. 

Våre negleteknikere er profesjonelt utdannet innen negledesign. Besøk vår nettside for online booking og fullstendig oversikt over behandlingene vi tilbyr. Er du usikker på hvilke behandlinger eller produkter som passer best for deg? Vi tilbyr gratis konsultasjon for våre drop-in kunder. 

Vi ønsker deg varmt velkommen til oss! 

Beliggenhet

2. etasje