Meny
 

Klokkemote for tøffe karer!

Vårens klokkemote for menn

På samme måte som trendene kommer og går innenfor møbler og klær, er det også trender innenfor klokkemote. 

Denne våren ser vi en minimalistisk trend. Daniel Wellington Classic er et godt eksempel på klokker hvor man har dyrket det rene, enkle og klassiske. Samtidig kommer også hybridklokker for fullt.

 

En av vårens absolutte nyheter kommer fra  Danmark. 

Skagen Danmark  er ett moderne livsstilsvaremerke som ble grunnlagt i 1989.

De skaper produkter av høy kvalitet og meden genuin skandinavisk følelse. Denne nyheten er allerede i butikken hos Bjørklund. Les her her http://www.skagen.com/gb/en.html

 

Klokke

 

Fargemessig ser vi at det blir mer gullfarge på klokkelenkene og urkassene. 

Ellers er det gjerne litt mer farger å se også på urskivene nå om dagen.

 

 

 

Klokkemodellene Falken  fra TRIWA har fått sylslank urkasse og glir også rett inn i samme kategori innenfor minimalisme. Det er også blitt mer moderne med unisex klokker.  Så hvis du vil ha klokken din for deg selv får du gjemme den vekk fra din kjære. 

 

 

 

 

 

Nyheten fra Gant er en perfekt og minimalistisk hverdagsklokke som gir antrekket en ekstra touch av glamour. En klassisk klokke til han og henne alle de tidløse detaljene.

 

 

 

 

 

Mesh-lenker er veldig i tiden om dagen. Mesh-lenken oppleves som et mer sammenhengende armbånd da den ikke består av ledd, slik vanlige lenker gjør. Dermed er mesh-lenken også kjempeenkelt å justere selv i forhold til vanlige lenker. Nå som våren nærmer seg ser vi generelt mer lenker på klokkene enn skinnreimer. Skal du bade og du har en lenke klokke med god vanntetthet så er det jo bare å hoppe uti uten å tenke mer på det. Men det hjelper lite dersom klokken har skinnreim. Da må den likevel av før bading. Det er generelt lurt å la den få lufte seg litt i blant. 

 

 

 

 

 En tydelig motvekt til den minimalistiske trenden er for eksempel Police klokkene. De oser av maskulinitet med sine store ur med masse detaljer på. 

 

 

 

 

De populære 51-30 Chrono klokkene fra Nixon begraver også myten om at det ikke er størrelsen det kommer an på. De er maskuline og tøffe med sine 51 mm store urskiver. 

 

 

 

Kort oppsummert kan vi si at uansett hvilken stil du vil gå for har Bjørklund i 2. etasje på Bergen Storsenter, et stort utvalg for deg. Og om du allerede har en klokke du er glad i og vil ta vare på så kan vi hjelpe deg med det også. De bytter batterier og utfører servicer. Velkommen skal du være!

Sist endret - 13 juni 2018

Relaterte butikker

logo bjørklund

Relaterte artikler