Meny
 
undertøy, change, lingerie,

Så mye betyr BH-størrelsen

Change har stort utvalg, både i små og store størrelser. – Vi tar mål og hjelper alle med tilpassing av bh for å finne den modellen som passer best nettopp deg.


 

 

– Alle damer er jo forskjellige, derfor har vi 110 ulike bh-størrelser. De færreste passer størrelsene til de store kjedebutikkene, sier Linda Lien Rossland. Hun forteller at mange får seg en skikkelig aha-opplevelse når de får vite sin faktiske størrelse etter å ha blitt målt for første gang. 

 

Hos Change på Bergen Storsenter møter de daglig kvinner som ikke aner at de går rundt med feil bh- størrelse. Mange tror det er dem det er noe «galt» med, siden de ikke finner undertøy som passer. Dette stemmer ikke, mener hun. Deres arbeidsuniform er et enkelt målebånd som de bærer rundt halsen. Ved å måle omkrets kan man gjerne finne ut at man må ned i omkrets og opp i cup. Lien Rossland understreker at ulike størrelser har ulike behov. En stor byste trenger for eksempel bredere stropp, derfor endrer alle våre BHer seg etter størrelse.

 

FEIL STØRRELSE KAN GI HELSEPLAGER
For bruker man feil størrelse over lenger tid, kan rygg og nakke utsettes for belastning. Beltet er ofte for vidt mens skålen er for liten. Lien Rossland tror mange kvinner prøver en rekke ulike varianter uten å finne en som passer ordentlig. – Hos oss har vi stort utvalg, både i små og store størrelser – vi fører faktisk størrelser fra 60-100 og A-M skål. En annen ting er at undertøyet også er pent, ikke bare praktisk, som gjør at man føler seg vel. Det er jo også viktig.

 


KUNDENE PÅVIRKER
Alle de ansatte i butikken er faglærte til å måle og finne riktig passform, og ønsker å ligge på topp på kunnskapsnivået. Linda Lien Rossland forteller at de har et tett samarbeid mellom kunder, butikken og det danske designteamet:
– Når vi får tilbakemeldinger fra våre kunder, så sender vi dem direkte videre til dem som lager våre produkter. Det er veldig kjekt å se at tilbakemeldinger blir tatt på alvor, og enda gøyere når vi kan se endringene på produktene i butikk

 

FØRSTEPLASS HOS TV2 HJELPER DEG
Rundt julebordsesongen i fjor ble push-up bhen deres, Camille, sammenlignet med andre i samme kategori av TV2 Hjelper Deg. Den gikk seirende ut med førsteplassen og var favoritten blant test- jentene.


– Den er en av våre bestselgere fordi den gir et veldig fint løft og gir god støtte, det er en push-up BH som ofte også passer en litt større byste.

Florence blir også trukket frem som favoritt hos kundene og en bestselger: 

 

Sist endret - 08 juni 2018

Relaterte artikler