Her skjer det litt av hvert fremover

Utover høsten skjer det spennende ting hos oss på Bergen Storsenter

logo - sammen skaper vi trygg handel
Trygg handel på Bergen Storsenter
Bilde av rulletrapper i Bergen Storsenter

Noen butikker flytter på seg inne i senteret og nye kommer til. Følg med!

I fjerde etasje ved siden av Bergen Storsenter Tannlegepraksis kommer Austad Diagnostikk. De har hatt fokus på forebyggende helse i over 20 år og har utviklet og er ledende i Norge innen Helsesjekk med ultralyd. Åpning blir i løpet av høsten.

I tredje etasje vis a vis Tilbords er det stor byggeaktivitet i sommer. Her kommer en stor og fin VIC butikk med både herre og dame avdeling.

Og i andre etasje er det bygging hos OPTIKUS KROHN. Det blir en moderne og flott brillebutikk. Åpningsdato kommer etter hvert.


Dette har skjedd dette året.

Apotek 1 er på plass i første etasje ved siden av Birkeland og Botanica Blomsterforum.

Les mer på hjemmesiden

Meny er blitt totalrenovert og hadde derfor stengt to uker i juni. Nå er de åpnet igjen og er blitt en moderne og flott dagligvarebutikk.

Rulletrapp-prosjektet er fullført, og de gamle rulletrappene er vekk. Dette er en stor begivenhet for oss. Det er 33 år siden de gamle kom på plass. Det er mange bergensere som har brukt de 1000-vis av ganger. De var rett og slett utslitt. Nå håper vi at de nye rulletrappene kan glede tusenvis av bergensere og andre de neste 30 årene.

TILBORDS har flyttet til tredje etasje ved Vero Moda og Kicks har flyttet ned i andre etasje i de gamle lokalene til Tilbords. Det er vis a vis Emil.

Nille har flyttet fra første etasje til tredje etasje vis a vis Stormberg og ved siden av Flying Tiger Copenhagen.