Høstmagasin

Illustrasjonsfoto_høstmagasin
gående dame med støvrosa lang jakke, beige genser og blå dongeribukse
Sittende dame med hvit flettegenser - sittende mann med lys hettegenser - begge i jeans
Dame som sitter med tykk hvit-bå-rødstripet genser
dame i blågrønn omslagskjole-mann imørk blå mønstret skjorte og mørk bukse
Detaljbilde av dame med gullsmykker og høstens sminke

Sommeren er over og høsten har gjort sitt inntog i verdens vakreste by.

Vi mener at vi ligger perfekt plassert for shopping i Bergen sentrum. Målet vårt er å inspirere deg som kunde. Våre ansatte er eksperter på sine områder og gir deg selvsagt noen gode tips om dette også. Det er jo selvsagt ikke bare klær som følger årstidenes trendbilder. Interiør er også en ting vi er opptatt av. Vi elsker å fornye oss innenfor husets vegger, noe som virkelig gjør seg gjeldende nå som det er høst. Å kose seg inne når det regner vannrett.

Gå en tur i gatene i sentrum på en fin høstdag, da ser du byen på sitt vakreste. Det er fremdeles litt varme i luften og det er god plass i gater og smau. Trærne i parkene og på fjellene forandrer farge og gir hele byen et gyllent preg.

Ingrid jobber på Levis Store og er en av våre flinke modeller. Her har hun på seg en nydelig jakke fra Bik Bok. Den tåler godt en bergensk høstdag. Hun har også en deilig genser fra Lindex og jeans fra Bik Bok

Deilige, myke, varme og komfortable klær som også er trendy, blir fort høstens favorittplagg. Det kan være basics i ull, fargerike strikkegensere, ytterjakker eller luer og skjerf.

Når høstmørket senker seg over byen, regnet trommer på vinduene og temperaturene begynner å krype under 10 grader er det tid for innekos. Kryp sammen foran peisen på hytta eller i sofakroken hemme med en stor kopp varm kakao eller en deilig varmende kopp te.


Camilla og Christian jobber på Baker Brun og stiller sporty opp som fotomodeller. Camilla har deilige strikkegensere fra Bik Bok og Match. Christian har en god hettegenser fra Levi's Store og jeans fra Carlings. Interiøret finner du hos Kremmerhuset og Kid Interiør. De har selvfølgelig et stort utvalg og du finner helt sikkert det du har lyst på.

Frisk opp tilværelsen denne høsten. Det er verdt å få med seg alt det nyeste markedet har å by på. Om det er kuldekrem til huden, neglelakker i lekre farger, make-up eller briller, så kan det bidra til å gi deg det lille ekstra som får det til å skinne på regntunge dager. Du finner de beste produktene hos Luxe Parfymeri, Kicks, Sunkost og Vitusapotek Nordstjernen.

Stylist er Nina Exposito Holmen og her er hennes tips til å finne det perfekte antrekket:

Menn pleide å kle seg på en mer tradisjonell måte. Jeg setter pris på disse verdiene, men som stylist liker jeg å kunne bryte reglene også. I dag kan vi tøye grensene mer og det er spennende å leke med kleskloder og se resultatet. Miks dressbuksen med en skinnjakke. Kombinerer du dette med en denimskjorte og et par boots, får du en casual cool look som passer både på jobb og hvis du skal ut og møte kollegaer eller venner etter endt arbeidsdag.

Seline // Stylingspot er vår spesialist på hår og sminke under fotoshoot og her er hennes tips :

Kombiner høstens farger på øyenskyggen med glødende frisk hud som lyser opp i høstmørket. Ha fokus på det naturlige og la brynene være store. Høstens farger er oransje- og jordtoner, plommerød, burgunder og til og med rosatoner er inn i år.

Stemingsbilde fra gaten med oppslått_rutet_paraply