LINDEX SØKER SELGER

Vi søker tilkallingshjelp. Har du stor interesse for mote, salg og å få kundene til å føle seg på sitt beste?

Din rolle i vårt team

Som selger skal du få kundene våre til å føle seg som den beste utgaven av seg selv . Alt vi gjør handler om dem. Sammen med kollegene dine er du Lindex’ ansikt utad, og har en viktig rolle i å gjennomføre kampanjer, aktiviteter og skape en inspirerende butikkopplevelse. Du følger produktene fra de ankommer butikken, til du overlater dem i hendene på en kunde som vil elske dem, og bruke dem igjen og igjen.

HOVEDOPPGAVER:

Er dette deg?

Vi tror at du er en person som elsker møtet med kundene. Med din sterke moteinteresse, din evne til å prioritere og alltid å sette kunden først, klarer du å skape gode resultat sammen med dine kollegaer. Å motivere kollegene dine slik at dere sammen oppnår gode resultater er noe som ligger naturlig for deg. Du trives i et miljø i endring der du har muligheten til å utvikle deg og lære noe nytt. Du er komfortabel med å lede deg selv, og å gi og motta tilbakemeldinger. I tillegg er du aktiv i din egen utvikling. Vi ser også for oss at du er nysgjerrig på digitale verktøy og hvordan disse kan støtte deg og dine kollegaer i arbeidet. Du tror på å gjøre ting sammen med andre og motiveres av muligheten til å gjøre en forskjell. Du kjenner deg også igjen i følgende:

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

  • Gjennomført treårig videregående skole
  • Erfaring fra detaljhandel eller en lignende rolle innenfor servicebransjen
  • Snakker og skriver norsk og engelsk
  • Føler deg fortrolig med bruk av digitale verktøy
  • Erfaring fra motebransjen

ARBEIDSTID:

Stillingen er tilkallingshjelp

ANNEN INFO:

Får du en god følelse av dette og vil være med på reisen vår?

Søk i dag, vi ser frem til å bli bedre kjent med deg. Siden vi er ivrige etter å finne den rette personen for teamet vårt, tar vi løpende valg. Dette betyr at vi kan fullføre prosessen før søknadsfristen. Siden vi liker å holde ting enkelt, ber vi deg om å søke på nettet.

Om stillingen

Stillingstittel
Selger
Stillingstype
Deltid
Omfang
Ved behov
Søknadsfrist
20.05.2022
Tiltredelse
Etter avtale
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Evelyn Lind
Stilling
Selger
Telefon
23 65 20 65
E-post
store0264@lindex.com

Søk på stillingen

3. etasje

Åpent i dag 09:00 - 21:00