Meny
 

Åpningstider

Man-fre: 9-18

Lør: 9-18

Søn: 10-18

Kontakt

55 32 59 06

Etasjeplan

1. etasje

"Har du lyst har du lov"

 
skal understreke de små fristelsene Narvesen tilbyr deg - de små tingene som kan bli en liten oppnåelig luksus i en travel hverdag. 

Narvesen finner du sentralt plassert rett innenfor hovedinngangen i 1. etg. og her finner du et stort utvalg i lesestoff og tradisjonelle kioskvarer, samt en rekke ulike serviceprodukter, som alle spill fra Norsk Tipping og Rikstoto, telekort osv. 

Narvesen har også matretter for folk i farten, f.eks. varme pølser, kaffe, muffins og påsmurte baguetter. 

HISTORIE 
Narvesen, som ble etablert i 1894 av Bertrand Narvesen, er kjent over hele landet. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter i mer enn 100 år. Narvesen fremstår i dag som en landsdekkende kjede med over 430 kiosker, over 2.000 medarbeidere i Norge og nærmere 1 milliard kundebesøk i året. Det betyr at hver nordmann i snitt besøker Narvesen 22 ganger i løpet av året. 

Narvesen er i dag eiet av Reitangruppen. Reitangruppen er spesialisert på organisering og drift av franchisebaserte virksomheter innen varehandel. Reitangruppens handelsvirksomhet er blant Skandinavias ledende med 15 000 ansatte, og mer enn 2100 utsalgssteder. 

Butikkategori: